project 52 | week 28 - view from my window

Got back from our "summer" holidays in October. Downloaded 1920 pictures (82GB!) which we have collectively taken together with Monika...
Oh Corsica, I miss you so much! We had just fantastic times! I know I am going to provoke, but I can't help!
25-29C all the time at the end of October, water around 23C and we were swimming and enjoying sea everyday! Beaches? Incredible! But most of all, we just had a beautiful and relaxing time! My first time ever in Corsica and I want to go back immediately! Love it!! OK, enough exclamation marks ;)
So, to stay in project 52 theme, here's a "View from our window"....



You can for sure expect much more pictures soon, because Corsica was photogenic and we have enjoyed taking pictures there... Morning, during a day, evening and even during a middle of the night. Stay tuned...

Tak sme sa vrátili z našej "letnej" októbrovej dovolenky. Stiahol som 1920 fotiek (82GB!), ktoré sme s Monikou spolu nafotili... Oh, Korzika! Už teraz mi chýbaš! Mali sme sa fantasticky! Viem, že provokujem, ale nemôžem si pomôcť! 25-29C každý deň - na konci októbra, voda okolo 23C, akurát na každodenné kúpanie a čľapkanie sa! Pláže? Proste neuvriteľné! Ale čo bolo najdôležitejšie, mali sme sa proste úplne skvelo a strašne sme si oddýchli! Bola to moja prvá návšteva Korziky a už teraz sa chcem vrátiť! Úžasné! OK, dosť bolo výkričnikov ;)
Takže, aby som ostal v rámci témy projektu 52 - tak pridávam "Pohľad z okna"...
Už čoskoro začne pribúdať mnoho ďalších záberov, nakoľko Korzika bola úplne fotogenická a užili sme si to aj po fotografickej stránke... Ráno, cez deň, podvečer, večer, o polnoci... Ostaňte naladení!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.