red - project 52 | week 7

Red is the color which will attracts your viewers into the image! There is a photographer (with a weirdo hairstyle) saying: ain't a good picture without something red in it! And that's what I was doing whole week. Looking for red color all around me. I got actually two good shots, so I have to share both. Big thank goes to Alyona for being my hand model ;) And it is probably not a surprise, that I have bought RED luggage which travels with me. That's how I got another great prop at very shiny Kiev's Boryspil airport!



Červená je farba, ktorá vtiahne vašich divákov do záberu! Poznám chlapíka (s pomerne extravagantným účesom), ktorý tvrdí, že nieto dobrej fotky bez niečoho červeného! A presne toto som robil ja celý týždeň - hľadal som červenú všade okolo seba. A podarili sa mi dva celkom vydarené zábery, tak sa musím podeliť s oboma ;) Veľké poďakovanie Alyoním rukám za modelkovanie...
No a asi nebude žiadným prekvapením, že môj cestovný kufor je červený. Tak som ho mohol využiť ako rekvizitu na vyblyšťanom kievskom letisku Boryspil.







No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.