vineyards | photo walk

Yes, it is THE season to be in the vineyards and take pictures there! Vine makers keep saying this year is going to be a great year! Experiencing such a wonderful Indian summer - I am not surprised a bit... So do not forget to stock up once the wine will hit stores!
And how did I end up in the vineyards? We had another session of our Photo WalkieTalkie. This time we decided to walk in and photograph beautiful vineyards of Unesco heritage in Lavaux. Thanks to our participants I had a wonderful Saturday, had fun and we all were able to get really great shots.
Enjoy with me... and Cheers!
Thanks Mariel, Polly, Rachel, Lina, Kim, Chris, Dovile, Mariana and Elyse!



Áno, teraz je ten správny čas ísť do viníc a zafotiť si! Vinári tvrdia, že tento rok bude skvelý ročník! Keďže babie leto bolo také úžasné, tak ma to ani trochu neprekvapuje ... Takže si nezabudnite nakúpiť do zásoby, keď víno príde na pulty ;)
A ako som sa ocitol vo viniciach? Mali sme našu ďalšiu Photo WalkieTalkie. Tentokrát sme sa rozhodli vybrať sa na prechádzku a zafotiť si vo viniciach zapísanych na Unsesco zozname svetového dedičstva v Lavaux. A vďaka naším účastníkom som mal skvelú sobotu, kopec zábavy a podarilo sa mi (a aj im!) nafotiť pekné momentky.
Užite si so mnou a ... na zdravie!














1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.