project 52 | week 7 - odd or even (part 2/2)

This week picture has been taken during my last "painting with light" session, and can frankly fall under the sport session as well. But conveniently I am going to file it under "Odd or even" theme.
Story is easy. It was the night after the birthday party of our kids and balloons where everywhere. Once I have finished painting the bike, I just wanted to see how it would looks like, if I would paint from behind the balloon with the same small source of light. And when I saw on my display first result of just a one balloon I was amazed with a colorful results! "Olympic rings idea" came to my mind immediately, so I was rotating with the little light source behind each of the baloon. Obviously, balloons had no intentions to stand on each other as I have envisioned it, so a little transparent tape came handy. Final image is just flipped, as you can see on the behind the scene shot ;) You gotta admit, that looks cool, huh? ;)

© Patrik Banas, Nikon D800, f/22, 101sec, ISO 100

Tohtotýždňový záber bol nafotený keď som sa minule "Maľoval so svetlom" a pravudpovediac, kľudne môže spadať aj pod Športovú tému. Ale keďže som pohodlný, tak si to takto rovno splním aj tému "Párny alebo nepárny".
Celé to bolo vlastne jednoduché. V noci po narodeninovej párty našich detvákov boli balóny všade po celom dome. A keď som skončil s maľovaním bicykla, napadlo ma vyskúšať, ako by to vyzeralo, keby som kreslil maličkou baterkou spoza balóna. No a keď som zbadal prvý, krásne farebný pokusný výsledok na displeji, tak som podskočil nadšením! Ako prvé ma napadli Olympijské kruhy a tak som krúžil baterkou za každým z balónov. Samozrejme, balóny odmietali spolupracovať a nastavať sa na seba, tak som si pomohol s trochou priesvitnej lepiacej pásky. Finálny záber som potom už len otočil hore nohami - ako vidíte na zábere spoza scény. Musíte uznať, že to vyzerá cool, nie? ;)

 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.