postcard - project 52 | week 41

Going for a walk before the midnight... on a beach... and having a clear sky - priceless. Well, magic happened and I can send you this beautiful postcard from the place we have enjoyed so much. Silent night at the Corsica Pinarello beach with a Milky Way above me.



Vybrať sa na prechádzku pred polnocou... na pláž... a mať nad sebou jasnú, hviezdnu oblohu - to je niečo neopakovateľné. Nuž, zázraky sa dejú a tak vám môžem zaslať túto krásnu pohľadnicu z miesta, ktoré sme si nedávno strašne užili, 
Tichá noc na korzickej pláži Pinarello s Mliečnou dráhou nado mnou.

4 comments:

  1. Patrik, paci sa mi to. Smiem sa spytat, ci je ten strom osvetleny zospodu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Frodo, diky za pochvalu! Ano, strom bol osvetleny zospodu... ale to boli len take male vonkajsie lampy - ten strom stal vedla jedneho hotelu na zahrade, zobral som to riadne zospodu, aby zvysok nebol v zabere... Bolo to pomerne male svetlo, strom bol takmewr v tme, ale pri 30 sek expozicii sa to riadne presvetlilo... A ako vidis, lampy boli skor vzadu za stromom, kde je presvetleny viacej, kym predna cast ostala pomerne tmava. Mam niekde aj zaber na celu tu plaz s hotelom, tak to tu potom niekde hodim, nech si to vies predstavit ;)

      Delete
  2. Patrik, vdaka za vycerpavajucu odpoved ;-) Ked budes mat cas, tak posli aj zaber celej plaze ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nezabudol som na to ;) A hodil som to na facebook - nájdeš to tu: http://goo.gl/Cis5tn

      Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.