"z" for zagreb

Another letter to my project alphabet - now let's move at the end of the alphabet to the last letter.
Z for Zagreb (yes, that one in Croatia). One Friday afternoon and early Saturday morning. Small, but such a vibrant city! Beautiful landscape, great people, excellent food, wonderful and very colorful public transportation...
Big thanks goes to my new friend Joe, who didn't hesitated for a moment, when I asked him to come early morning and open especially for me the Zagreb's Eye Viewpoint - Vidikovac! And that was a great call as I got several unique shots! And as a bonus - breakfast with Joe and local delicacy "burek"... Oh my, that was really delicious! 
Enjoy too - my view at Zagreb.




Ďalšie písmeno do môjho projektu Abeceda - tentokrát sa presunieme na koniec abecedy, na posledné písmeno. Z ako Záhreb (áno, ten v Chorvátsku). Stačilo mi jedno piatkové popoludnie a sobotné skoré ráno. Tak malé a pritom tak príjemné mesto! Nádherné scenérie, skvelí ľudia, úžasné jedlo, báječná a najmä veľmi farebne výrazná hromadná doprava...
Veľká vďaka ide môjmu novému kamarátovi Joevi, ktorý nezávahal ani na chvíľu, keď som mu navrhol, či by nechcel prísť otvoriť len pre mna v sobotu skoro ráno vyhliadkovú vežu Záhrebské Oko - Vidikovač.  A to bol skvelý nápad, lebo som tam nafotil niekoľko unikátnych záberov! A ako bonus som získal raňajky s Joeom, ktorý mi ponúkol lokálnu úžasnú a čerstvo upečenú špecialitu "burek"... Och, to bolo mňamkové!
Užite si tiež Záhreb - tak ako som ho videl ja.


Všetky zábery zo Záhrebu nájdete aj mojom webe - kliknite tu!







































































4 comments:

  1. Patrik parada ... Ta posledna to zabila, samozrejme v dobrom slova zmysle ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diky Frodo! Ty si tu taky pravidelny navstevnik - pozeras este skor, kym som to zacal niekde vobec davat ;) Hej, na poslednej som fesak obrovsky! :) Selfie ako sa patri!

      Delete
  2. Fantastic eye, Patrik! Love your street photography style and pics atmosphere!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well, this project wouldn't start without your .. ehmm... intervention! :) So thank you! ;)

      Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.