Beauty of Sunrise

I will keep repeating this - but early morning wake up is so worth it! And of course, that was the case last Saturday when we woke up for our Photo walk dedicated to Beauty of sunrise. And beauty it was! Great clouds, orange color, dusky sky, ever changing weather - and of course - group of fantastic enthusiasts eager to wake up so early on Saturday morning! Oh yeah - and a bit of walk too ;)
And do you see that red light on the strong foreground subject (rocks I mean ;)? Well, that was actually created by an accident initially, when I have pointed with my red colored headlight during an exposure! White light would probably ruin the photo, but when I saw the results I was "WOW!" and we repeated this light-painting several times... Thank you Jane, Emily, Tony, Joe, Rick and Giuliano!

Nikon D810, Nikkor 24-70mm @ 24mm. 
Budem to opakovať dookola - ale skoré ranné vstávanie stojí fakt za to! A bolo tomu tak samozrejme aj minulú sobotu, keď sme vstali skoro ráno na našu Photo walk zameranú na Krásu východu slnka. A bola to teda krása! Skvelé mraky, oranžová farba, modrá obloha, stále sa mieniace počasie - no a samozrejme - skupina skvelých foto nadšencov, ktorí neváhali si v sobotu privstať! No a ešte aj trochu tej prechádzky k tomu ;)
A vidíte to červené svetlo na tom výraznom prvku v popredí (mám na mysli tie kamene;) Nuž, to vzniklo celé vlastne náhodou, keď som sa otočil so svojou čelovkou zapnutou na červeno smerom na kamene počas 15 sekundovej expozície! Biele svetlo by pravdepodobne pokazilo záber, ale keď som videl výsledok, tak som bol "WOW!" a museli sme toto maľovanie svetlom zopakovať niekoľkokrát... Ďakujem vám Jane, Emily, Tony, Joe, Rick a Giuliano!













No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.